Mijn beste vriend uit mijn schooltijd, Roy is terug uit Amerika en wil met ons gezellig ergens gaan eten en na die voorbije jaren weer ’s bijpraten. Waar ga je dan naar toe? Wij hoeven het niet uit te zoeken. Roy pakt zijn telefoon, zoekt via IENS naar één van de beste restaurants in deze omgeving en vindt: BRAZZO.

Het wordt een feest. Het is druk in BRAZZO, elke stoel is bezet, maar eigenaar Bert weet toch een tafeltje voor drie personen te creëren. Onbedoeld raken wij daardoor ook aan de praat met de dames aan het tafeltje ernaast. Ook zij hebben BRAZZO uitgekozen vanwege de goede kritieken op IENS. Ze komen uit Zwijndrecht, toch niet om de hoek.brazzo zij

Heel veel lekkers op de kaart, maar als je je ergens culinair goed kan laten leiden, dan is het wel in BRAZZO. Wij noemen op wat wij niet lusten en Bert gaat aan de slag. Het wordt een verrukkelijk driegangenmenu, met bijpassende wijnen. Als amuse erwtensoep in een espressokopje en tussen het hoofd en nagerecht nog even een plankje met kaas. Bert: ,,Deze kaas heb ik vanmiddag gekocht in een waanzinnig goed kaas winkeltje in de Markthal. Die MOETEN jullie even proeven”. Tijdens het hoofdgerecht genieten wij van een botermals gebraden hertenfilet met zuurkool en beuken zwammetjes. Bij het dessert fronst Roy zijn wenk brauwen: ,,Ik wist niet dat er dit formaat magnums bestonden”. Wij helpen hem uit de droom en vertellen hem dat hier alles echt zelf met de hand wordt gemaakt. Ook de magnums.

Restaurant
BRAZZO
Boezemstraat 188
Rotterdam
Tel. 010-4148079

Kijk voor het KERSTDINER op: www.brazzo.nl

 

STER CULINAIR


Zet uw restaurant of eetcafé ook op de culinaire kaart

Dat kan door mee te doen met de STER CULINAIR PAGINA of door uw advertorial te plaatsen in de krant en online. Stuur ons een mail voor meer informatie: info@stervankralingen.nl