Het smaakt allemaal net zo lekker als dat het eruitziet. De verrukkelijke kreeftensoep, de griet, die de vorige dag nog in het water spartelde, het dessert, waar eigenlijk al geen ruimte meer voor is. Maar wie is er bestand tegen de aanblik van zo’n vorstelijk stuk bokkenpootijstaart? Wij in ieder geval niet.
Wie dus aan de lijn wil doen moet dus zeker niet naar ‘Eten bij Van Stralen’ gaan op de Oudedijk. De toppertjes van de chef zijn o.a. krokant gebakken kalfszwezerik en gebakken kalfslever met spekjes, ui en gebakken appeltjes. Of de mediterrane salade van olijven, komkommer, tomaat, rode uien en koriander met crispy ijsbergsla. Om nog maar te zwijgen over Ed’s beroemde stoofpotje. Dat laatste heeft volgens mij heel Kralingen al eens gegeten. En zeker niet duur. En een supergezellige bediening door o.a Alexandra en Hans (foto onder) Nu kunnen er weer onbeperkt gamba’s worden gegeten met frites voor 26,50. Wij zijn zo enthousiast over ‘Eten bij Van Stralen’ dat wij nauwelijks plek over hebben voor hun adres: Oudedijk 110-112, Rotterdam-Kralingen, tel. 010-4148883 | www.etenbijvanstralen.nl
STER CULINAIR
Zet uw restaurant of eetcafé ook op de culinaire kaart
Dat kan door mee te doen met de STER CULINAIR PAGINA of door uw advertorial te plaatsen in de krant en online. Stuur ons een mail voor meer informatie: info@stervankralingen.nl
Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
recent commentaar